دستگاه انكوباتور آزمايشگاهي

شركت دانشور شيمي بزرگترين واردكننده تجهيزات آزمايشگاهي و لوازم آزمايشگاهي و مواد شيميايي

دستگاه انكوباتور آزمايشگاهي

۱۶ بازديد

دستگاه انكوباتور دستگاهي است كه براي ايجاد محيط ايده آل براي فرهنگ و سلولهاي ميكروبيولوژيكي استفاده مي شود. بنابراين ، دستگاه هاي انكوباتور در صنعت علوم زندگي هيچ رازداري نيستند - طراحي تحقيق و توليد آزمايشگاه اغلب به توانايي رشد و نگهداري اين دارايي هاي علمي ارزشمند متكي است. آنها نياز به همكاري كاملي بين شرايطي مانند دما، رطوبت، و  CO 2 O /  غلظت، اگر با دقت كنترل نشود ، هركدام از آنها مي توانند سلول ها را بسيار تحت تأثير قرار دهند. بنابراين ، يك عنصر مهم ثبات دستگاه جوجه كشي ، توانايي اندازه گيري دقيق شرايط مربوطه در زمان واقعي است. يك مسئله احتمالي تكيه بر حسگرهاي داخلي براي خروجي داده ها است ، زيرا سنسورهاي داخلي اغلب از نظر هزينه ساخته مي شوند و ممكن است دقيق نباشند. دقيقاً مانند بسياري از تجهيزات آزمايشگاه ، دستگاه هاي انكوباتور به اشكال مختلفي ارائه مي شوند كه نحوه دريافت اطلاعات را تغيير داده و نظارت را دشوار مي كنند. چه تماس خشك باشد ، چه يكپارچه سازي ديجيتال و چه حسگرهاي شخص ثالث ، بسيار مهم است كه سازمان شما به داده هاي معتبر دسترسي داشته باشد و كاركنان آزمايشگاه بتوانند در زمان واقعي به انحرافات پاسخ دهند. درك سطح داده و نمايشي كه دستگاه انكوباتور سازمان شما فراهم مي كند براي بهبود عمليات آزمايشگاه بسيار مهم است.

ضروري است كه دستگاه هاي جوجه كشي در صنعت علوم زندگي بتوانند شرايط لازم براي كشت هاي سلولي موجود را فراهم و حفظ كنند.  وجه اصلي اين شرايط ، PH فيزيولوژيكي محيط است. يكي كه معمولاً كمي اسيدي است و PH آن بين 7.2 تا 7.4 است. متأسفانه ، كنترل pH شرايط بسيار دشواري است. در نظارت بر دستگاه جوجه كشي ، برخي از شرايط تحت نظارت به سادگي شاخص هاي pH پايدار ، به ويژه دي اكسيد كربن و گاز اكسيژن هستند. CO 2، به عنوان مثال ، يك نياز متابوليكي براي كشت سلولي نيست ، اما بايد در سطح 5-10 concentration غلظت باقي بماند. اين غلظت براي يك واكنش شيميايي كه درون دستگاه جوجه كشي اتفاق مي افتد و PH سيستم را كنترل مي كند ، ضروري است. اين فرآيند سطح اكسيژن را كاهش مي دهد ، بنابراين لازم است كه اين شرايط نيز از نزديك كنترل شود. شرايط ديگر مانند دما و رطوبت در ماشين جوجه كشي براي اهداف بيولوژيكي ديگر كنترل مي شود. با اين حال ، آنها بر PH محيط تأثير مي گذارند و بايد تحت نظارت و درك قرار گيرند.


اين آزمايشگاههايي كه از فناوري جوجه كشي استفاده مي كنند يك چالش منحصر به فرد است زيرا - در حالي كه بسياري از شركتها ادعا كرده اند كه چنين كاري انجام مي دهند - تحقيقات نشان داده است كه اندازه گيري دقيق و مداوم pH با يك سنسور بسيار دشوار است. بنابراين ، در مورد استفاده از دي اكسيد كربن براي تأثير بر pH ، به عنوان مثال ، ورود و نگهداري تقريباً 5٪ دي اكسيد كربن در دستگاه جوجه كشي در واقع يك روش ميكروبيولوژيكي است كه براي رفع نياز به سنسور pH استفاده مي شود. علاوه بر اين ، سنسورهاي pH موجود در بازار گران هستند و كاليبراسيون قابل اعتماد ، اگر غيرممكن نباشد ، دشوار است. اين امر نياز به سنسورهايي را كه بتوانند شرايطي مانند دما ، رطوبت ، دي اكسيد كربن و غلظت گاز اكسيژن را به طور دقيق گزارش دهند ، تشديد مي كند. هنگامي كه اين سنسورها در محل قرار گرفتند ،

3 نوع نظارت بر دستگاه جوجه كشي

با توجه به پيچيدگي و اهميت نظارت بر دستگاه جوجه كشي ، از تعداد اندكي روش در سراسر صنعت استفاده مي شود كه هر يك از آنها سطح مختلفي از داده و ديد را فراهم مي كند. در زير 3 نوع تكنيك نظارت بر دستگاه جوجه كشي و همچنين جوانب مثبت و منفي هر يك را بررسي خواهيم كرد.

هشدارهاي تماس خشك

يك برنامه معمول ، زنگ تماس خشك است كه ساده ترين شكل نظارت را فراهم مي كند. تماس هاي خشك فقط به دو قابليت محدود مي شوند: تشخيص اينكه آيا شرايط از پارامتر خارج شده است و ايجاد زنگ هشدار در پاسخ. تماس خشك فقط با سنسور داخلي دستگاه جوجه كشي برقرار مي شود كه به طور معمول پيشرفته يا كاليبره مناسب نيست. علاوه بر اين ، اين نوع نظارت شرايط خاصي را در دستگاه جوجه كشي فراهم نمي كند ، فقط در حال حاضر دستگاه جوجه كشي در وضعيت هشدار است. بنابراين ، رابطه بين مانيتور تماس خشك و سنسور داخلي دستگاه جوجه كشي بسيار ساده است زيرا به يك ارتباط واحد بين اين دو متكي است. با اين وجود ، آلارم هاي تماس خشك مي توانند در مراحل مختلفي مانند تحقيق و توسعه ، پايداري و ايمني را براي نمونه هاي مهم علوم زندگي فراهم كنند.

خروجي ديجيتالي ارزش ها

دستگاه جوجه كشي كه از مانيتورينگ با قابليت هاي يكپارچه سازي ديجيتال استفاده مي كند ، سطح اطلاعاتي اضافي را در اختيار كاربر قرار مي دهد زيرا شامل نقاط داده اي است كه مي توانند بصورت تصويري نمودار شوند و نمايش داده شوند. اين ويژگي صفحه نمايش ، كاربر را قادر مي سازد تا بينش بيشتري راجع به آنچه در داخل دستگاه جوجه كشي خود مي گذرد ، كسب كند ، اين امر خصوصاً براي آزمايشگاه هايي كه با نمونه هاي حساس سروكار دارند بسيار مهم است. برخلاف نظارت بر تماس خشك ، نظارت بر ادغام ديجيتال امكان تحليل علت ريشه را فراهم مي كند. اگر زنگ هشدار فعال شود ، براي دانشمندان مشخص خواهد شد كه كدام پارامتر ، چه مقدار و براي چه مدت از بين رفته است. بنابراين ، آنها مي توانند عيب يابي كنند و تشخيص دهند كه آيا مشكل برگشت پذير است يا بايد از همه نمونه ها غفلت شود. تعدادي از دلايل ممكن است باعث ايجاد هشدار باشد ، از سو mal عملكرد دستگاه شناسايي شده تا شرايط محيطي خارج از مشخصات. يك مانيتور خروجي ديجيتال تكنسين را از اين كه بخواهد مسئله را به تنهايي كشف كند ، راحت مي كند و اين مي تواند در زمان بسيار زيادي صرفه جويي كند.

با اين وجود ، در صورت به خطر افتادن كيفيت سنسور ، درگيري در تحليل علت ريشه اي مي تواند دردسرساز باشد. نظارت ديجيتال اغلب به سنسورهاي داخلي دستگاه جوجه كشي متصل مي شود كه غالباً سنسورهايي با هزينه پايين و با كيفيت پايين هستند. اين سنسورها رانش مكرر را تجربه مي كنند و در بعضي موارد براي موثر بودن به كاليبراسيون مكرر نياز دارند. سد راه ديگر نظارت بر دستگاه جوجه كشي از طريق يكپارچه سازي ديجيتال اين است كه هر دستگاه جوجه كشي به اتصالات مختلفي احتياج دارد و اين در صورت وجود انواع مختلف دستگاه جوجه كشي در آزمايشگاه ، همگن سازي داده ها را به يك داشبورد دشوار مي كند. اگر سنسورهاي مربوطه به اندازه كافي پيشرفته نباشند ، حتي پيشرفته ترين سيستم مانيتورينگ نيز نمي تواند اطلاعات دقيق را ارائه دهد ، بنابراين بسيار مهم است كه سنسورهاي درجه صنعتي با سيستم مانيتورينگ پياده سازي شوند. به دليل اين سد راه

حسگرهاي شخص ثالث مستقل و كاليبره شده

حسگرهاي پايش آزمايشگاهي مي توانند از نظر قيمت كاملاً متفاوت باشند ، كه نشان مي دهد از نظر كيفيت نيز مي توانند تفاوت چشمگيري داشته باشند. سنسور با كيفيت بالا حسگري است كه طول عمر بالايي دارد و پس از كاليبره شدن حداقل رانش خواهد داشت. از آنجا كه بدست آوردن اين مسئله دشوار است ، شركتها تمايل دارند در توليد و توليد يك سنسور خاص مانند دما ، رطوبت يا CO 2 تخصص داشته باشند. اگر اين سنسورها در سطح درجه صنعتي توليد شوند ، مي توانند دقت و طول عمر را براي مشتري تضمين كنند. با وجود اين ، برخي از ارائه دهندگان محصولي را براي دستگاه هاي جوجه كشي ارائه مي دهند كه ادعا مي كنند دما ، رطوبت ، سطح نور ، فشار هوا و دي اكسيد كربن را در يك دستگاه اندازه مي گيرند. كاربران نه تنها به اين دليل كه در اين شرايط كيفيت هر سنسور به خطر مي افتد بلكه بايد احتياط كنند ، زيرا در صورت خرابي يك سنسور نياز به تعويض كل دستگاه است. بعلاوه ، سنسورهاي با كيفيت بالا به دليل روشهاي مورد نياز براي اندازه گيري اين شرايط ، دستگاههاي بزرگي هستند. براي مثال، يك پرتو ليزر دو مورد استفاده براي شناسايي CO 2 با توجه به اجزاي لازم دستگاه ، غلظت گاز تنها مي تواند بسيار كم باشد. اگر دستگاهي ادعا مي كند چندين شرط را همزمان اندازه گيري مي كند ، كاربران بايد توجه داشته باشند كه يا كيفيت به خطر بيفتد يا دستگاه فضاي ارزشمندي را در دستگاه جوجه كشي اشغال كند.

قابل درك است كه آزمايشگاه ها همچنان دستگاه جوجه كشي خود را به اين دستگاه ها مجهز مي كنند ، زيرا سنسورهاي با كيفيت بالا بسيار خوب هستند و اغلب توليد كنندگان ، خروجي ها و نرم افزارهاي مختلفي دارند. تلاش براي درك و تحليل اين خروجي ها براي كاربر سردرد ايجاد مي كند و اغلب آزمايشگاه ها را مجاب مي كند تا به دستگاه هاي با كيفيت پايين تر رضايت دهند. خوشبختانه سيستم هايي كه مي توانند همه داده ها را به يك داشبورد واحد همگن كنند ، در دسترس هستند. اين سيستم هاي "حسگر اگنوستيك" امكان مقايسه دقيق متغيرهاي مختلف از تعداد حسگرهاي مختلف را فراهم مي كند ، دقيق ترين و ارزشمندترين اطلاعات را براي بهبود عملكرد آزمايشگاه به كاربران مي دهد.

علاوه بر اين ، اين سيستم هاي اگنوستيك بايد توانايي انجام كارهايي بيش از نمايش ساده خواندن را داشته باشند. سيستم ها بايد توانايي مشاهده و تجزيه و تحليل داده ها را در اختيار كاربر قرار دهند ، در نتيجه روشهاي آزمايشگاهي كلي بهتر است. همانطور كه در نمودار زير نشان داده شده است ، بازيابي دستگاه جوجه كشي با دهانه 30 ثانيه اي ممكن است بيش از 30 دقيقه طول بكشد. باز شدن 30 ثانيه اي درب ممكن است نسبتاً بي ضرر به نظر برسد. با اين حال ، چند دهانه كوچك درب مي تواند منجر به نتايج متنوع ، احتمالاً مضر شود. داده هاي قابل اطمينان شخص ثالث همراه با يك نرم افزار هوشمند داده هاي معني داري را در اختيار سازمان ها قرار مي دهد. اين داده هاي معني دار تضمين مي كند كه آزمايش ها به درستي توليد مي شوند و نتايج علمي دقيق هستند.



 


بهترین زمان سفر به کوبا

بهترین زمان برای سفر به کوبا از دسامبر تا ماه مه است؛ زمانی که می‌توانید انتظار روزهای خشک و آفتابی را داشته باشید و آسمان معمولا صاف است. فصل مرطوب سال در ماه ژوئن آغاز می‌شود. گردشگران معمولا از سفر به کوبا بین ماه‌های آگوست تا اکتبر اجتناب می‌کنند چون در این مدت احتمال وقوع طوفان وجود دارد و شرایط جوی مساعد نیست.

زبان رسمی کوبایی ها:

اسپانیایی است

معروف ترین غذاهای سنتی کوبا

۱- فریتا (Frita)

برای درست کردن این غذا گوشت چرخ کرده را با سوسیس ترکیب و به شکل همبرگر در می آورند. بعد از سرخ شدن، گوشت ها در نان همبرگر کوبایی گذاشته می شود و روی گوشت ها هم پر می شود از سیب زمینی سرخ کرده! البته در بعضی از شهرهای کوبا بر روی گوشت و سیب زمینی، از تخم مرغ نیمرو هم استفاده می شود.

راهنمای سفر به کوبا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.